Ga naar hoofdtekst

AFGELASTING WEGENS CORONA

Stay Home - Stay safe - Save lives

20/10/2020

Beste leden, ruiters, amazones, ouders, paardenliefhebbers, bezoekers...

 

Met veel pijn in ons hart en na veel denkwerk en overleg hebben wij beslist om niet alleen onze cafetaria deuren een maand te sluiten, maar ook de wedstrijd deuren. Vorige week vrijdag viel het verdict dat de horeca een maand lang de deuren moet sluiten. Maar hoe kunnen wij wedstrijden organiseren als die grootste inkomstenbron wegvalt, maar wel alle kosten hetzelfde blijven of zelfs hogerop lopen?

Wij hebben alle mogelijk scenario's en alternatieven bekeken en besproken, maar het lijkt ons niet haalbaar. Daarom hebben wij gekozen om een nog groter steentje bij te dragen aan het terugdringen van het coronavirus covid-19 en een maand lang onze wedstrijden te annuleren.

Alle wedstrijden voor 2020 worden voorlopig geannuleerd. We bekijken dit week per week en blijven communiceren via onze website en onze sociale media kanalen als bepaalde wedstrijden wel terug kunnen doorgaan (versoepelingen).

Wij willen alle mensen die hier de afgelopen maanden deelgenomen hebben aan onze wedstrijden en daarbij alle maatregelen zo goed gevolgd hebben bedanken. Bij 95% van alle ruiters, amazones, bezoekers... verliep dit vlekkenloos. Maar zoals sommige ook opgemerkt zullen hebben, waren er af en toe hardleerse personen die zich boven de maatregelen wanen... Heel erg jammer, want het is door zulk gedrag dat we terug in deze situatie terechtkomen. 

De trainingsdag dressuur van aanstaande zaterdag kan wel doorgaan.

De trainingen kunnen wel blijven doorgaan, daar dit een heel individuele aangelegenheid is. Trainingen kan je vastleggen via whatsapp op 0474201734 of 0495823989.

Laten we allemaal samen zorgen voor elkaar en gewoon doen wat er gevraagd wordt.

Stay home, stay safe and save lives.

 

Hele warme groeten

Familie Dergent

 

 

 

Auteur: Familie Dergent
Bron bericht: Dena Stables
Bron foto: 1001caps


Ga naar top