Ga naar hoofdtekst

Corona maatregelen

Stad Turnhout

22/05/2020

Beste leden, ruiters, amazones en paardensportliefhebbers

Vanuit Stad Turnhout kregen wij onderstaande melding:

Sinds 4 mei worden de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus stelselmatig afgebouwd. Alle data blijven echter onderhevig aan aanpassingen omdat het nog niet te voorspellen valt hoe de crisis zich zal ontwikkelen. Op basis van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad (tot 30 juni zijn alle culturele, sportieve en recreatieve evenementen verboden), raden wij jullie aan om alle evenementen gepland in de periode van 1 juli tot en met 31 juli af te gelasten of uit te stellen.  

Het gros van onze eigen stedelijke indoor- en outdoorevenementen in de periode van 1 juli tot en met 31 juli wordt geannuleerd of naar een latere datum verplaatst, ongeacht het aantal bezoekers of deelnemers en ongeacht of de evenementen van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, sportieve of recreatieve aard zijn. Ook alle officiële stedelijke en publieksevenementen in het kader van de Vlaamse en van de Nationale Feestdag worden afgelast.

Concreet wil dit zeggen dat wij voorlopig ook geen trainingswedstrijden zullen organiseren, deze vallen onder de noemener 'evenementen', aangezien dit organisatorisch niet mogelijk is binnen de richtlijnen van de overheid.

Voorlopig blijven wij dus nog altijd gesloten en wij geven jullie later meer info.

Met vriendelijke groeten

Familie Dergent

Auteur: I. Dergent
Bron bericht: Stad Turnhout
Bron foto: Google


Ga naar top