Ga naar hoofdtekst

Routebeschrijving!

Routebeschrijving

31/12/2015

Beste ruiters, amazones, bezoekers en paardensportliefhebbers

Omdat het wegennetwerk hier rondom Dena Stables opnieuw heraangelegd is met veel doodlopende straten tot gevolg, hebben wij een nieuw adres toegewezen gekregen enkele jaren geleden. Zowel het oude als het nieuwe adres staat niet altijd in de GPS-systemen en dit zorgt soms voor verwarring. Hierbij dus een routebeschrijving!

Komende van Brussel

Neem de E19 richting Antwerpen, vervolgens volgt u de E34 richting E314/Ring 2/Breda/Luik/Eindhoven. U houdt rechts aan bij de splitsing en u blijft op de E34. U volgt Eindhoven/Turnhout. Neem afrit 23 Turnhout-West richting Turnhout/Vosselaar/Gierle. Sla linksaf en beneden aan de brug aan de lichten slaat u weer links af en volgt u de Veedijk. Aan het einde van de industrie (Veedijk) slaat u rechts af. Na 800m slaat u links af (Industriedijk) en vindt u onze parking en gebouwen op het einde van deze straat rechts.

Komende van Antwerpen

Neem de E34 richting E314/Ring 2/Breda/Luik/Eindhoven. U houdt vervolgens rechts aan bij de splitsing en u blijft op de E34. U volgt Eindhoven/Turnhout. Neem afrit 23 Turnhout-West richting Turnhout/Vosselaar/Gierle. Sla linksaf en beneden aan de brug aan de lichten slaat u weer links af en volgt u de Veedijk. Aan het einde van de industrie (Veedijk) slaat u rechts af. Na 800m slaat u links af (Industriedijk) en vindt u onze parking en gebouwen op het einde van deze straat rechts.

Komende van Eindhoven

Neem de E34 richting Eersel/Antwerpen. Neem afrit 23 Turnhout-West richting Turnhout/Vosselaar/Gierle (NIET afrit 24, dan komt u in een woonzone terecht). Sla rechtsaf en beneden aan de brug aan de lichten slaat u links af en volgt u de Veedijk. Aan het einde van de industrie (Veedijk) slaat u rechts af. Na 800m slaat u links af (Industriedijk) en vindt u onze parking en gebouwen op het einde van deze straat rechts.

Komende van Geel/Kasterlee

Neem de N19g richting Kasterlee/Turnhout. Vervolgens volgt u de N19 richting Turnhout. Nadat u de brug van de autostrade overgestoken bent, slaat u aan de lichten linksaf en volgt u de Everdongenlaan. Op het einde van deze baan slaat u weer links af (Steenweg op Tielen) en steekt u opnieuw een brug van de autostrade over. U volgt deze baan nog 800m en slaat dan links af naar de Industriedijk. U vindt onze parking en gebouwen op het einde van deze straat aan de rechterkant.

Komende van Hoogstraten/Merksplas

Neem de N124 richting Merksplas/Turnhout. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de R13 (Nassaulaan) richting Turnhout Centrum. U volgt de R13 en aan de tweede lichten (Decathlon, Van den Borre) slaat u rechts af. U volgt de Steenweg op Gierle tot aan de derde stoplichten (na de brug van de autostrade) en u draait daar linksaf naar de Veedijk. Aan het einde van de industrie (Veedijk) slaat u rechts af. Na 800m slaat u links af (Industriedijk) en vindt u onze parking en gebouwen op het einde van deze straat rechts.

GPS

Oud adres: Steenweg op Tielen 105, 2300 Turnhout (In het GPS systeem kan u beter Steenweg op Tielen 104 ingeven - dit is het laatste bedrijf van de industrie. Komende vanuit de industrie (Veedijk) draait u rechts Steenweg op Tielen op / komende vanuit Turnhout rijdt u, nadat u over de brug van de autostrade gereden bent, rechtdoor en vindt u Dena Stables over een 800 m aan de linkerkant. U rijdt Industriedijk op en vindt achteraan deze straat rechts onze parking en onze gebouwen.)

Nieuw adres: Industriedijk 12, 2300 Turnhout (Dit adres is alleen te vinden in de nieuwe of de geupdate GPS systemen!)

Hopelijk kunnen jullie ons allemaal vlot bereiken! Aarzel anders niet om ons te contacteren!

Marc 0496/55 64 52

0495/82 39 89 & 0474/20 17 34

Auteur: Dena Stables
Bron bericht: Dena Stables
Bron foto: Dena Stables


Ga naar top