Ga naar hoofdtekst

Stem op Oma als grootste Clubhart van Dena Stables!




01/11/2015

Gazet van Antwerpen draagt alle sportclubs uit de regio een warm hart toe. Daarom gaan we op zoek naar 'Het Grootste Clubhart'! Zet de materiaalman, kantinevrouw, voorzitter, speler of trouwste supporter van jouw sportclub in de bloemetjes en win tot € 5000 voor de clubkas. Wie wordt het Clubhart in je gemeente en regio en wie wordt de absolute stemmenkampioen? Stemmen kan nog tot zondag 22 november!

Ook voor ons, Dena Stables VZW, kan je stemmen en wij vragen dan ook al onze leden, toeschouwers, ruiters, amazones, paardensportliefhebbers, ... om te stemmen op ons Oma!

Oma is al vanaf het begin aanwezig op al onze evenementen, die kunnen praktisch niet doorgaan zonder haar aanwezigheid! Vroeger was ze verantwoordelijk voor de bonnetjesverkoop, maar met de modernisering heeft ze haar job moeten opgeven ten koste van een jeton automaat. Oma maakt zich nu dan nuttig in de keuken, achter de bar en supportert voor iedereen! Oma slaat graag een babbeltje met al de toeschouwers, ruiters en amazones en ze zien haar dan ook graag komen! Ze is het hart van onze club Dena Stables!

Stemmen kan nog tot 22 november op onderstaande link:

Klik hier om te stemmen!

Oma aan de top!

 

Auteur: Dena Stables
Bron bericht: Dena Stables
Bron foto: Dena Stables


Ga naar top