Ga naar hoofdtekst

TIMING EN STARTLIJSTEN ONLINE



16/12/2021

De laatste DENA WINTERWERKING - KRISMAR CUP wedstrijd van het jaar is alweer daar. En het is een druk bezet weekend! Hierdoor zijn er geen bij-inschrijvingen of herstarts mogelijk!

De startlijsten staan reeds online op de kalender, de timing kan je hier raadplegen via equiscore.

Herhaling corona maatregelen:

  • Dragen van een mondmasker is verplicht vanaf het moment dat u uw voertuig op de parking uitstapt (ook in paddock, tijdens verkenning en langs de piste).
  • Let op handhygiëne.
  • Let op de afstandsregels (1,5m).
  • Iedereen kan/mag deelnemen aan de wedstrijden.
  • Er is GEEN publiek toegestaan.
  • Max 2 helpers per ruiter/amazone.
     

De cafetaria valt onder de horeca, dus wil je binnen al zittend iets eten of drinken? Dan heb je nog steeds een cst nodig. Je kan dit eenmalig laten scannen aan de inkom en je krijgt dan een bandje. Hou dus zeker je paspoort en je cst bij de hand als je in de cafetaria iets wil consumeren. Opgelet: je draagt je mondmasker bij het binnenkomen, verlaten en rond wandelen in de cafetaria ALTIJD.

Er is ook take-away mogelijk aan het jeneverbarretje aan de piste (bij drukkere momenten) en aan de toog in de cafetaria. Terras is daarbij ook vrij te gebruiken indien gewenst.

De toiletten zijn voor iedereen vrij toegankelijk, zowel in de cafetaria als langs de piste.

Ons personeel zal ook steeds een mondmasker dragen, wij verwachten van iedereen hetzelfde om het mondmasker OVERAL CORRECT te dragen.

Veel succes aan alle deelnemers!

Auteur: I. Dergent
Bron bericht: Dena Stables
Bron foto: Dena Stables


Ga naar top