Ga naar hoofdtekst

Vernieuw lidmaatschap en licentie!06/01/2016

Vernieuw je lidmaatschap of maak een lidmaatschap aan en vernieuw zo je licentie of vraag een recreatieve of competitieve licentie aan bij de Vlaamse Liga Paardensport.

Lidmaatschap bij Dena Stables VZW kost €25, hierbij inbegrepen:

  • Twee gratis trainingsbeurten te gebruiken in het lopende jaar van uw lidmaatschap
  • Startgerechtigdheid op al onze wedstrijden
  • Licentie (recreatief en competitief) aanvragen of hernieuwen (online sinds 2014)

Donderdagavond, 7 januari 2016, kan u hier in de bar van 19u30 tot 21u uw lidmaatschap vernieuwen of aanvragen en zo ook een licentie aanvragen. Licenties hernieuwen doet u nadien thuis online via equibel.

Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, stuur even een mailtje naar ignadergent@hotmail.com en we spreken een ander moment af of u krijgt gegevens voor een online betaling.


OPGELET: Omwille van uitzonderlijke en onverwachte omstandigheden buiten onze wil, is het voor de clubs nog niet mogelijk om leden te verwerken vanaf maandag 4 januari.

VLP stelt alles in het werk om deze functionaliteit opnieuw beschikbaar te maken vanaf donderdag 7 januari 2016. Competitieve leden kunnen dan ook ten vroegste vanaf die dag hun licentie online hernieuwen via Equibel.

De verzekering die inbegrepen is in het lidmaatschap 2015 blijft in ieder geval geldig tot 31 januari 2016.

Bron: VLP


Klik hier voor meer informatie op de site van VLP.

Hieronder in de bijlage vind je meer informatie en zal je een aanvraagformulier terugvinden (voor nieuwe leden), een lijst met tarieven van de licenties voor 2016 (competitieve licenties) en een lijst met de mogelijkheden van de verzekeringen (recreatief als competitief).

Auteur: Dena Stables
Bron bericht: Dena Stables
Bron foto: VLP

Documenten

Overzicht verzekeringen 2016
Tarieven licenties 2016
Aanvraagformulier 2016


Ga naar top