Ga naar hoofdtekst

Sponsors


Klik hier voor ons sponsordossier

Deluxe sponsors

Info:

Functionaliteit is een vereiste, een naadloze integratie in uw interieur is een must, maar vooral het uitgekiend spel van materialen, kleuren en lijnen maakt van elk VDI project een totaalbeleving. Onze interieurspecialisten staan u bij met expertise en gedrevenheid om elke droom zorgeloos om te zetten tot werkelijkheid. Badkamer, keuken, bureau, slaapkamer of dressing, … elke ruimte verdient een beetje magie! VDI Design, dat is voelen, dromen en inrichten.

Website:
Info:

Jansens - Van Tigchelt nv, ontstaan als kleine regionale dorpssmid in de jaren '60, mag zich blij heten thans verdeler te zijn voor de noorderkempen van verschillende gerenomeerde merken. Hierbij denken we aan : Shell oliën en brandstoffen, Shell-gas in flessen, Air-products-industriële gassen in flessen, landbouwtraktoren Massey-Ferguson, verreikers Manitou, en nog vele aanverwante producten welke hun toepassingen kennen in de landbouw en industrie. 

Website:
Info:

Ieder paard dient gevoederd te worden naar zijn behoefte en uiteraard is deze behoefte niet bij ieder paard hetzelfde. Daarom trachten wij op deze website de beginselen van het correct voederen van paarden uit te leggen. Indien u vragen hebt over de voeding van uw paard, kan u steeds rekenen op ons professioneel advies.

Website:
Info:

Royal Horse Shop is de grootste paardenwebshop in België. Zo kan u 24u per dag uit ons ruime assortiment bestellen. Wij bieden alleen de beste kwaliteit aan de scherpste prijs.Zo proberen wij steeds een prijs te maken die lager ligt dan onze concurrenten.  Royal Horse Shop biedt u een prachtig gamma waardoor u zeker bent dat alle producten enkel van de beste materialen vervaardigd zijn. Zo bieden wij onder andere volgende merken aan: Kingsland, Equiline, Dyon, Lamicell, Horseware, Samshield, Horsesports, Cavalor, GPA, Kep Italia, Lamborghini, Cavalleria Toscana, Kevin Bacon's, Carr&Day&Martin,…  Uw bestelling boven de 100 euro wordt gratis thuis gestuurd (dit geldt voor België, Nederland en Luxemburg) !! Voor buitenlandse bestellingen met BTW nummer maken wij een BTW vrije factuur! Uw betaalde bestelling wordt nog dezelfde dag verstuurd. U kan deze de volgende werkdag al thuis verwachten!

Website:
Info:

G & A Motors: teamspirit gebaseerd op race-ervaring. Bij ons kunnen de klanten rekenen op de superieure service van een hecht team. In elk domein - onthaal, verkoop, werkplaats, carrosserie, naverkoop - beschikken onze mensen over de nodige ervaring en knowhow.  Voeg daarbij installaties die altijd up-to-date zijn plus de legendarische kwaliteit van BMW  en u begrijpt dat u bij ons de winnaar bent.

Website:
Info:

De industriële wasserij Van Ende & Roxy bestaat sinds 1952. Vandaag heeft reeds de derde generatie Van Ende het roer in handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis behoren wij tot de top van industriële wasserijen.

Website:
Info:

Aliterre is een services bedrijf gespecialiseerd in project management en change management.

Alifanterre is de eco-tak van Aliterre en teelt het energiegewas Miscanthus. Miscanthus wordt ook olifantengras genoemd.

Website:
Info:

TB Logistics heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in maritiem transport. We zijn gespecialiseerd in groupage en vervoeren deelzendingen van en naar de haven van Antwerpen. Stukgoederen uit heel België, maar ook buitenlandse zendingen uit de rest van Europa komen via groupage in ons distributiecentrum in Ranst terecht.

Website:
Info:

Krismar Horse Trucks is known for building very high quality, customized horse trucks. We can fully customize the truck of your dreams to ensure you and your horses can travel safely around the world. Feel free to contact us for more info!

Website:
Info:

Je woning of bedrijfsgebouw isoleren? Slim plan. Kies voor duurzaam en goed, met Isofoam. Wij zijn dé specialist in PUR-schuim en isolatieprojecten in gans België. In opdracht van particulieren en aannemers voorzien wij elk jaar ruim 5.000 woningen, appartementen, bedrijven en openbare gebouwen van isolatie, zowel nieuwbouw als renovatie. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn ons handelsmerk, dat merk je snel.  Zo geniet je van maximale energiebesparing & comfort! 

Website:
Info:

Pand & Paard Makelaardij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en het taxeren van paardenpanden. Van een woonhuis met enkele paardenstallen tot aan de hippische accommodatie. Voor zowel de hobbymatige paardenliefhebber als de hippische ondernemer.

Website:
Info:

Naturis is een nog relatief jong bedrijf dat steeds investeert en innoveert in al zijn producten om zodoende de kwaliteit hoog te houden. Onze belangrijkste doelstelling is om ook van uw hond een gezonde of een nog gezondere hond te maken.  Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden, zonder te veel mooie praat, dure reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers. Wij gebruiken dat geld liever om ons eten te voorzien van hoogwaardige grondstoffen.  Onze voeding is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om zodoende een eerlijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur- , smaakstoffen en anti-oxidanten.  Alleen op deze manier kunnen wij u en uw hond naar ons gevoel een topproduct aanbieden.

Website:

Medium sponsors

Info:

Van nieuwbouw tot renovatie, voor bedrijven en particulieren, SYM Elektro is uw elektriciteitspartner.

Website:
Info:

Omdat u uw dierbaren en kostbaarste bezittingen wilt beschermen.

 

Website:

Sponsorhindernissen

Info:

Aardappelen, hooi, stro, luzerne, pulp en allerhande fourage producten....  

Website coming soon!

Facebookpagina

Website:
Ga naar top