Ga naar hoofdtekst

Sponsors


Klik hier voor ons sponsordossier

Deluxe sponsors

Info:

Functionaliteit is een vereiste, een naadloze integratie in uw interieur is een must, maar vooral het uitgekiend spel van materialen, kleuren en lijnen maakt van elk VDI project een totaalbeleving. Onze interieurspecialisten staan u bij met expertise en gedrevenheid om elke droom zorgeloos om te zetten tot werkelijkheid. Badkamer, keuken, bureau, slaapkamer of dressing, … elke ruimte verdient een beetje magie! VDI Design, dat is voelen, dromen en inrichten.

Website:
Info:

Jansens - Van Tigchelt nv, ontstaan als kleine regionale dorpssmid in de jaren '60 mag zich blij heten thans verdeler te zijn voor de noorderkempen van verschillende gerenomeerde merken. Hierbij denken we aan : Shell oliën en brandstoffen, Shell-gas in flessen, Air-products-industriële gassen in flessen, landbouwtraktoren Massey-Ferguson, verreikers Manitou, en nog vele aanverwante producten welke hun toepassingen kennen in de landbouw en industrie.  Gedurende een periode van bijna 40 jaren kon je deze firma terugvinden in het dorp van Oosthoven, bijgemeente van Oud-Turnhout. Om verdere expansie mogelijk te maken, werd in 1999 verhuisd naar nieuwe gebouwen, gelegen in het industrieterrein 'Kanaaldijk', nabij de brug over het kanaal te Ravels.  
Jansens - Van Tigchelt nv telt momenteel 10 werknemers.

 

Website:
Info:

Ieder paard dient gevoederd te worden naar zijn behoefte en uiteraard is deze behoefte niet bij ieder paard hetzelfde. Daarom trachten wij op deze website de beginselen van het correct voederen van paarden uit te leggen. Indien u vragen hebt over de voeding van uw paard, kan u steeds rekenen op ons professioneel advies.

Website:
Info:

Royal Horse Shop is de grootste paardenwebshop in België. Zo kan u 24u per dag uit ons ruime assortiment bestellen. Wij bieden alleen de beste kwaliteit aan de scherpste prijs.Zo proberen wij steeds een prijs te maken die lager ligt dan onze concurrenten.  Royal Horse Shop biedt u een prachtig gamma waardoor u zeker bent dat alle producten enkel van de beste materialen vervaardigd zijn. Zo bieden wij onder andere volgende merken aan: Kingsland, Equiline, Dyon, Lamicell, Horseware, Samshield, Horsesports, Cavalor, GPA, Kep Italia, Lamborghini, Cavalleria Toscana, Kevin Bacon's, Carr&Day&Martin,…  Uw bestelling boven de 100 euro wordt gratis thuis gestuurd (dit geldt voor België, Nederland en Luxemburg) !! Voor buitenlandse bestellingen met BTW nummer maken wij een BTW vrije factuur! Uw betaalde bestelling wordt nog dezelfde dag verstuurd. U kan deze de volgende werkdag al thuis verwachten!

Website:
Info:

G & A Motors: teamspirit gebaseerd op race-ervaring. Bij ons kunnen de klanten rekenen op de superieure service van een hecht team. In elk domein - onthaal, verkoop, werkplaats, carrosserie, naverkoop - beschikken onze mensen over de nodige ervaring en knowhow.  Voeg daarbij installaties die altijd up-to-date zijn plus de legendarische kwaliteit van BMW  en u begrijpt dat u bij ons de winnaar bent.

Website:

Sponsorhindernissen

Info:

Aardappelen, hooi, stro, luzerne, pulp en allerhande fourage producten....  

Website coming soon!

Facebookpagina

Website:
Ga naar top