Ga naar hoofdtekst

Sponsors


Klik hier voor ons sponsordossier

Deluxe sponsors

Info:

Functionaliteit is een vereiste, een naadloze integratie in uw interieur is een must, maar vooral het uitgekiend spel van materialen, kleuren en lijnen maakt van elk VDI project een totaalbeleving. Onze interieurspecialisten staan u bij met expertise en gedrevenheid om elke droom zorgeloos om te zetten tot werkelijkheid. Badkamer, keuken, bureau, slaapkamer of dressing, … elke ruimte verdient een beetje magie! VDI Design, dat is voelen, dromen en inrichten.

Website:
Info:

Jansens - Van Tigchelt nv, ontstaan als kleine regionale dorpssmid in de jaren '60, mag zich blij heten thans verdeler te zijn voor de noorderkempen van verschillende gerenomeerde merken. Hierbij denken we aan : Shell oliën en brandstoffen, Shell-gas in flessen, Air-products-industriële gassen in flessen, landbouwtraktoren Massey-Ferguson, verreikers Manitou, en nog vele aanverwante producten welke hun toepassingen kennen in de landbouw en industrie. 

Website:
Info:

Ieder paard dient gevoederd te worden naar zijn behoefte en uiteraard is deze behoefte niet bij ieder paard hetzelfde. Daarom trachten wij op deze website de beginselen van het correct voederen van paarden uit te leggen. Indien u vragen hebt over de voeding van uw paard, kan u steeds rekenen op ons professioneel advies.

Website:
Info:

G & A Motors: teamspirit gebaseerd op race-ervaring. Bij ons kunnen de klanten rekenen op de superieure service van een hecht team. In elk domein - onthaal, verkoop, werkplaats, carrosserie, naverkoop - beschikken onze mensen over de nodige ervaring en knowhow.  Voeg daarbij installaties die altijd up-to-date zijn plus de legendarische kwaliteit van BMW  en u begrijpt dat u bij ons de winnaar bent.

Website:
Info:

De industriële wasserij Van Ende & Roxy bestaat sinds 1952. Vandaag heeft reeds de derde generatie Van Ende het roer in handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis behoren wij tot de top van industriële wasserijen.

Website:
Info:

We zijn een online ruitershop uit België die kwaliteitsproducten voor de ruitersport verkoopt, met de hand geselecteerd en uitgeprobeerd. Enkel kwaliteitsproducten.

Website:
Info:

Krismar Horse Trucks is known for building very high quality, customized horse trucks. We can fully customize the truck of your dreams to ensure you and your horses can travel safely around the world. Feel free to contact us for more info!

Website:
Info:

Je woning of bedrijfsgebouw isoleren? Slim plan. Kies voor duurzaam en goed, met Isofoam. Wij zijn dé specialist in PUR-schuim en isolatieprojecten in gans België. In opdracht van particulieren en aannemers voorzien wij elk jaar ruim 5.000 woningen, appartementen, bedrijven en openbare gebouwen van isolatie, zowel nieuwbouw als renovatie. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn ons handelsmerk, dat merk je snel.  Zo geniet je van maximale energiebesparing & comfort! 

Website:
Info:

Immofluisteraar profileert zich door een jarenlange ervaring en kennis in dit marktsegment als gespecialiseerde bemiddelaar bij de aan- en verkoop van hippisch/ agrarisch vastgoed.

Al onze medewerkers zijn opgeleide en erkende vastgoedmakelaars met een eigen BIV-nummer. Hierdoor garanderen wij de professionele kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast deze officiële beroepserkenning als vastgoedmakelaar, hebben onze teamleden een intense affiniteit met de paardenhouderij, verspreid over alle takken van de hippische sport. Hierdoor beschikken ze over een uitgebreid sociaal netwerk binnen het juiste doelpubliek, waarin onze verkopers en kopers zich aanbieden.

Voor onze klanten (zowel kopers als verkopers) ontzien we niets. Service is ons stokpaardje. We komen persoonlijk langs voor de kennismaking, de bezoeken en alle professionele besprekingen. We nemen ruim onze tijd om ieder project individueel en persoonlijk te begeleiden. Wij zorgen samen met U voor een volledige opvolging van het project, van A tot Z. Vanaf de waardebepaling, de verkoop tot en met de authentieke akte bij de notaris. Persoonlijker kan het niet!

Door onze doorgedreven expertise zijn we er in geslaagd de laatste vijf jaar de tien grootste hippische complexen in ons land te verkopen.    

Website:

Medium sponsors

Info:

Geschilde aardappelen en frieten!

Website:
Info:

Van nieuwbouw tot renovatie, voor bedrijven en particulieren, SYM Elektro is uw elektriciteitspartner.

Website:
Info:

Omdat u uw dierbaren en kostbaarste bezittingen wilt beschermen.

 

Website:

Sponsorhindernissen

Info:

Sinds 2016 is de 25-jarige Belgische springamazone Anouch Danneels uit Schilde actief bezig met de paardensport op professioneel vlak. Anouch is gediplomeerd trainer in de disciplines dressuur en springen en coacht dagelijks ruiter en paard vanaf de basis tot en met nationaal competitie niveau.

Je kan terecht bij Anouch voor springlessen & springstages. Anouch is zelf regelmatig actief op nationale en internationale jumpingwedstrijden.

Anouch deelt graag haar ervaring en begeleidt je graag bij de aan-& verkoop van je pony of paard om de perfecte match te vinden. We hebben zelf regelmatig springpony’s en paarden beschikbaar voor verkoop, ook uit eigen fokkerij.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u graag meer informatie wenst over een van onze diensten.

 

Website:
Ga naar top