Ga naar hoofdtekst

EXTRA: wedstrijd richtlijnen24/07/2020

Wij hebben al vanaf de start maatregelen genomen en richtlijnen gepubliceerd. Tot hiertoe volgen jullie; ruiters, amazones, grooms, begeleiders, beperkt publiek... deze erg goed op! Jullie doen dit ook elke week beter en beter, waarvoor onze grote dank! Alleen op deze manier kunnen wij hopelijk de sport laten doorgaan.

Onze richtlijnen blijven dezelfde en blijven gelden, we voegen daar enkel nog aan toe dat het verplicht is om een mondmasker te dragen indien je rondloopt op het domein of rechtstaand publiek bent aan paddock en/of piste. Indien je in bubbel aan een tafel gaat zitten om iets te drinken of te eten kan je je mondmasker afzetten. Breng alsjeblieft ook een beperkt publiek mee.

Onze richtlijnen nogmaals herhaald:
*Was je handen regelmatig. Of desinfecteer ze indien wassen niet mogelijk is.
*Houd afstand - 1,5 meter - social distancing.
*Tijdens de parcoursverkenning is een mondmasker verplicht.
*Voor de helpers in de paddock (sprongen zetten) is een mondmasker en wegwerphandschoenen verplicht.
*Rond wandelend of staand publiek, helpers, ruiters... worden verplicht een mondmasker te dragen. Aan tafel (consumeren) kan je dit afzetten.
*Zorg dat je op het juiste nummer je parcours komt afleggen.
*Na je parcours kan je niet uitstappen in de paddock. Bij het verlaten van de piste ga je links naast de bouw terug naar de parking of terug naar de inrijpiste bij herstart.
*Hoest/nies in je elleboog.
*Blijf van je gezicht.

Contactopsporing:
Aan de inkom, de toog en aan het secretariaat liggen papieren om je contactgegevens achter te laten. Deze contact gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor eventuele covid_19 contactopsporingen. De gegevens worden twee weken bewaard en daarna vernietigd. Gelive deze zoveel als mogelijk vrijwillig in te vullen.

Bron foto: Paardensport Vlaanderen


Ga naar top